Reacties

Onderstaande reacties zijn geredigeerd

 

 •  Ilse: “Mijn dochter had VWO-advies, maar was erg onzeker over haar Nederlands. In de bijles heeft ze veel geoefend en de puntjes op de i gezet, waardoor ze vol zelfvertrouwen aan de middelbare school is begonnen”.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Paula: “Timo liep flink achter in groep 7. Van de juf kreeg hij een rekenboek uit groep 6 en mocht hij tekenen als hij klaar was met zijn taak. Hij dacht dat hij dom was. Suzanne en Timo gingen hard aan de slag en langzaam maar zeker kwam hij op het niveau van zijn eigen groep. Hij voelde zich niet langer dom en had weer zin in school. Super!”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Linda: “Bas is een slim kind, dat zeiden ze op school ook, maar hij vond school niet leuk en het lukte hem niet goed mee te doen. Bij Bijles Waterland kwamen we erachter dat hij zich op school verveelde, omdat hij geen uitdaging kreeg. We hebben het op school besproken en nu Bas aangepaste taken krijgt, heeft hij zijn enthousiasme weer terug!”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Julia: “Een prettige samenwerking. Mijn dochter had een achterstand met taal en rekenen en die is vakkundig weggewerkt. De school dacht dat ze vmbo-t zou halen, ze doet nu havo-vwo en het gaat prima! Ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze hielden ons keurig op de hoogte van alles en het contact was prettig. Ze zijn flexibel en betrokken. Een absolute aanrader!”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Monique: “Onze dochter is nogal verlegen. Op de basisschool durfde ze nauwelijks haar mond open te doen en daardoor sneeuwde ze onder. Haar cijfers waren matig, maar we wisten dat ze het moest kunnen. Vanaf het moment dat ze bijles had, leefde ze op. Ze kreeg veel meer zelfvertrouwen en plezier in het leren.”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Kaya: “Bijles is top!”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Jenna: “Ik had veel moeite met Frans op de havo. Al die werkwoorden en dan die grammatica! Ik haalde alles door elkaar en mijn uitspraak was niet goed. Ik heb een halfjaar bijles gehad en weet nu hoe ik het beste kan leren. Ik heb ontdekt dat ik het beste leer door rijtjes en overzichten te maken en mijn uitspraak is verbeterd door een computerprogramma dat ze hebben bij Bijles Waterland. Ik sta nu een 7,5 (was een 5). Hartstikke bedankt!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Hatice: “Mijn zoon Mehmet heeft moeite met taal. Marek helpt hem ermee en ze lezen veel. Het zal nooit zijn sterkste vak worden, maar het gaat wel een stuk beter met lezen. Hierdoor gaan de andere vakken op school ook beter.”

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 • Kim: “Ik zit al 1,5 jaar op bijles. Ik leer er veel van en het gaat al een stuk beter op school. De nieuwe locatie ziet er ook veel mooier uit dan de oude. Ik vind het ook gezellig en leuk en er staat altijd wel iets te eten op tafel. Ook fijn dat je iedereen kan helpen met rekenen, taal, spelling en nog veel meer.
  Groetjes, Kim”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~